HeiBlondi: Esittely

Esittely

HeiBlondi on Perhe & Lifestyle aiheinen blogi, jota kirjoittaa 25-vuotias pienen tytön äiti Oulun seudulta. Blogi keskittyy pienen perheemme arkeen, matkusteluun, unelmointiin ja haaveiluun. Blogini on hiljattain valittu yhdeksi Perhekupla-yhteisön blogiksi.

Minuun saa yhteyden sähköpostin kautta: heiblondiblogi@gmail.com 


HeiBlondi -blogin takana: Heini
Olen 25-vuotias äiti ja vaimo Oulun seudulta. Odotan toista lastamme syntyväksi heinä-elokuussa. Työskentelen lastentarhanopettajana päiväkodissa ja olen ammatiltani sosionomi. Ollaan liikkuvainen perhe, matkustetaan täällä niin kotimaassa kuin ulkomailla ja kesällä karavaanaillaan asuntovaunu perässä. Toimimme neljättä vuotta tukiperheenä kolmelle lapselle, joten välillä perheemme kasvaa aina yhden viikonlopun ajaksi. Rakastan lapsia ja ääntä talossa. Unelmani onkin aina ollut olla äiti.

Tällä hetkellä blogissani kirjoittelen lähinnä tästä lapsiperhearjesta 1-vuotiaan neidin kanssa, sekä raskausjutuista. Meillä on alkamassa myös omakotitalon rakennusprojekti, josta varmasti kuulette välillä. Jos siis rakentaminen on ajankohtaista, voi täältä lukea myös siihen liittyviä juttuja. 

Jos sua siis kiinnostaa perhe-elämä, lapset, arjen ilot ja surut, rakentaminen, sisutaminen tai matkustus, löytyy täältä blogista sulle varmasti juttua! Voit seurata mun blogia blogit.fi ja bloglovin'in kautta, joihin kuvakkeet löytyy tuosta sivupalkista. Meidän arkea voi seurata myös Instagramissa heiblondi-tililtä. :)
Any day spent with you is my favorite day.
So, today is my new favorite day.

- Winnie the Pooh
Tervetuloa seuraamaan ja myötäelämään!

<3 Heini
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti