HeiBlondi: Vauvalle nimi

tiistai 15. syyskuuta 2020

Vauvalle nimi

Niin on se valtava päätös taas tehty ja vauvalle nimi annettu. On jotenkin iso vastuu päättää toisen nimestä, joka vaikuttaa lapsen loppuelämään. Toki olettaen, ettei hän itse aikuisena nimeään vaihda. 

Nimen keksiminen oli tällä kertaa paljon vaikeampaa. Minusta tuntuu, että pojille on paljon vähemmän nimiä kuin tytöille, en sitten tiedä onko asia oikeasti niin. Haastetta tuo myös työni päiväkodissa. Sillä olen hoitanut satoja lapsia, enkä voi kuvitella antavani hoitolapsen nimeä omalleni. Sitten nimiä karsii vielä kaverien ja sukulaisten lapset. En osaisi antaa samaa nimeä kuin muilla. 

Onko teillä ollut lapselle nimi valmiina jo raskausaikana ja onko se pysynyt samana? Meillä esikoisen etunimi oli tiedossa jo vuosia, mutta muut nimet muuttuivat syntymän jälkeen. Tällä kertaa vauvan etunimi, jonka olimme päättäneet ennen syntymää,  ei pysynyt samana. Nimeä pohdimmekin ihan viime hetkille asti. Nyt ollaan kuitenkin enemmän kuin tyytyväisiä, joten jospa nimen kantajakin on myöhemmin tyytyväinen nimeensä. Meidän pikkuisen tuntee tästä lähin nimellä Eemi <3

Hullaannuin muuten vähän ristiäisiä valmistellessa ja tilasin meille kaikille kotimaiselta Fmamilta yhteensopivat asusteet; pojille rusetit ja minulle ja esikoiselle hiuspinnit. Aivan ihania!


<3 Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti