HeiBlondi: Tontista tuli raksa

maanantai 29. kesäkuuta 2020

Tontista tuli raksa


Vihdoin se päivä koitti, nimittäin tulevan kotimme pystytyspäivä! Tästä on jo muutama viikko, mutta nyt hehkutan tännekin, kun kerrankin ehdin :)

149-neliöinen kotimme rakentui siis kahdeksasta elementistä. Hurjaa, että pystytyspäivän aamuna tontillamme oli vain iso paketti elementtejä ja kattotuolit. Muutamassa tunnissa tontillemme nousi kokonainen talo. Nyt meillä on raksa, emme voi puhua enää tontista. Nyt tämä rakentaminen on ihan totista totta! Viimeistään tässä vaiheessa sitä hahmottaa, millainen kodista on tulossa ja miten se asettuu tontille. 

Kastellin miehet hoitivat pystytykseen hyvin. Muutama ikkuna ja ulkoverhoilulauta saivat vaurioita, mutta työmiehet hoitivat reklamaation niistä ja tilalle tulee uusia osia. Nyt talomme on saanut jo peltikatteen päälle ja tällä viikolla tehdään LVI-töitä. Ensi viikolla sitten viimein lattian valuu! Pikkuhiljaa saan kyllä alkaa miettimään kotimme lattia ja seinämaalivalintoja. Siitä tuleekin rankkaa, sillä olen älyttömän huono tekemään päätöksiä.

Tänään tontillemme tuodaan tallipaketti, jonka otimme pre-cut toimituksena Kastellilta. Mieheni olisi tarkoitus rakentaa talli itse. Saa nähdä mitä siitä tulee, meillä kun ei ole rakentamisesta mitään kokemusta. Saatte kuulla kesän mittaan, pysyimmekö suunnitelmissa vai palkkasimmeko apua.

<3 Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti