HeiBlondi: Ainun kotimaiset vauvanhoitotuotteet + arvonta Instagramissa

perjantai 26. kesäkuuta 2020

Ainun kotimaiset vauvanhoitotuotteet + arvonta Instagramissa

* Kaupallisessa yhteistyössä Ainun ja Perhekuplan kanssa.


Ovatko Ainun tuotteet teille tuttuja? 

Itse olen jo esikoisen aikana tutustunut moniin Ainun tuotteisiin ja meillä on tänä aikana ollut käytössä mm. Ainun tutteja, tuttipulloja ja pumpulipuikkoja. Tietenkin esikoiselta löytyy myös perinteinen Ainu-pupu, itseasiassa kaksikin. Nyt sain tulevalle vauvalle Ainulta testiin myös useita minulle ihan uusia tuotteita, enkä malta odottaa, että pääsen ottamaan ne käyttöön vauvan synnyttyä. 


Pesuvaahto & shampoo -purkin otimme ennakkoon testiin esikoisen kanssa jo nyt, sillä näin kesäaikaan on käytävä päivittäin pesulla pesemässä aurinkorasva, hiekka ja hiki pois iholta ja hiuksista. Tähän ei usein riitä ihan vesipesu. Ollaankin tykätty tästä pesuvaahdosta kovasti eikä se ole kirvellyt silmiä. Tuote lupaakin pesuhetken ilman kyyneliä. Lisäksi se on muuten kotimainen, täysin hajusteeton, vegaaninen ja väriaineeton!  

Olen viime aikoina kuullut todella paljon suosituksia myös Ainun sinkkivoiteesta ja odotankin, että pääsen sitä kokeilemaan vauvalle. Esikoiselle meillä oli eri merkkistä sinkkivoidetta ja se ei sopinut hänelle ollenkaan. Tämän on kuitenkin kehuttu ainakin olevan hyvää eikä sen pitäisi kirvellä. Kokeilemme siis. 

Minulla on nyt käynnissä tällaisen Ainu-paketin arvonta Instagramin puolella @heiblondi, johon kannattaa käydä osallistumassa, jos tuotteet kiinnostavat. Paketin saa valita itse tyttö- tai poikavärissä.<3 Heini 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti