HeiBlondi: Raskauden puoliväli ja ByPinja-alekoodi

keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Raskauden puoliväli ja ByPinja-alekoodi

*Kaupallinen yhteistyö Perhekuplan ja ByPinjan kanssa.Tänään raskauteni on puolivälissä, tuntuu ihan hullulta! Kun odotin esikoista, aika tuntui matelevan. Ehdin joka päivä lukea sovelluksista vauvan ”kuulumisia” ja odotin.. ja odotin. Nyt aika on vain hurahtanut. On todellakin eroa siinä odottaako lasta 24/7 sängyn pohjalla yksin hyperemeesin kourissa vai viettääkö päivät 1-vuotiaan kanssa ja käy vielä töissä lisäksi. Luen kyllä vauvan viikkokuulumiset, silloin kun ehdin, mutta aina en pysy edes mukana mikä raskausviikko on menossa. Ihanaa kun aika kuluu nyt nopeampaa ja pian saan jo pienokaisen syliini <3

Vauva on nyt alkanut potkimaan ja myllertämään mahassa paljon kovemmin kuin aiemmin. Miehenikin on onnistunut tuntemaan liikkeitä jo mahan päältä. Se on tärkeää, sillä raskaus alkaa nyt konkretisoitua miehellenikin paremmin. Toki myös vatsa on alkanut kasvaa ja tuo raskautta näkyviin päivittäin. Tässä vaiheessa alan todella nauttia raskaudesta, sillä alan tajuta että olen oikeasti raskaana. Vielä kun tuo pahoinvointi loppuisi kokonaan niin olisin tosi onnellinen!
Tämän ihanan silikonikorun on suunnitellut Perhekupla ja ByPinja yhteistyössä ja sen löydät ByPinjan Classic-mallistosta nimellä Lemon Bubble. Ihana kevään värinen asuste. Tämä koru sopii hyvin käytettäväksi jo nyt ilman vauvaa, mutta on aivan ihana ajatus, että pian sylissäni on pieni tuhisija, jonka pienet sormet oppivat tarrautumaan korun ympärille vaikkapa imetyshetkiemme aikana. Tällä hetkellä koru kiinnostaa kovasti esikoistani, vaikka en häntä enää imetäkään.

Perhekuplalla on ByPinjalle -15% alennuskoodi (Koodi: perhekupla). Jos siis kaipaat turvallisia ja kauniita koruja itsellesi tai lapsellesi, kannattaa napata koodi talteen ja käydä tsekkaamassa ByPinjan mallisto.

Aurinkoista päivää kaikille tämän korona-hulluuden keskelle!

<3 Heini


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti