HeiBlondi: Ensimmäinen viikko uutta arkea

lauantai 8. helmikuuta 2020

Ensimmäinen viikko uutta arkea


Ensimmäinen työviikko takana. Onhan ollut melkoinen viikko. Opettelussa on edelleen, missä välissä käymme kaupassa ja teemme ruoan, tai tehdään muutenkaan yhtään mitään. Haluamme nimittäin antaa itsestämme Fiinulle 110% läsnäolon, kun hän näkee meitä vain muutaman tunnin päivässä arkena. Onhan tämä hurja muutos. Töissä sen sijaan kaikki tuntuu tulevan vanhasta muistista ja töihinpaluu sinänsä sujunut tosi hyvin.

Itse olen kaikenlisäksi ollut koko viikon puolikuntoisena flunssasta, joten energiaa ei ole töiden lisäksi jäänyt mihinkään. Iltaisin olen kaatunut sänkyyn samaan aikaan tytön kanssa ja silti olen tästä viikosta aivan poikki.


Fiinukin alkanut tällä viikolla nukkumaan pidempiä päiväunia, vaikka on aina ollut niin huono nukkumaan. Eli ehkä hänkin on uudesta arjesta väsynyt, vaikka muuten onkin ottanut muutoksen vastaan äärettömän hyvin. Fiinun kiukuttelu ja eroahdistus on jopa vähentynyt tällä viikolla! Ehkä tämä muutos voi meille olla siis myös hyväksi. Iso etu meille tässä on se, ettei Fiinu tosiaan aloittanut päivähoitoa, vaan pääsi hoitoon tuttuun ja turvalliseen mummilaan <3 Tässä näittekin muutaman kuvan Fiinun viikosta mummilassa.

Kuinka teillä on uusi arki sujunut töihinpaluun myötä? Me vielä jatkamme tätä arjen ja töiden yhteensovittamisen opettelua :)

<3 Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti