HeiBlondi: Baby Number Two

keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Baby Number Two


Nyt se on aika julkistaa tännekin. Perheemme kasvaa toisella lapsella, kun Fiinusta tulee isosisko elokuun alussa. Olisin halunnut kertoa tämän ilouutisen jo viikkoja sitten, mutta ensin asia oli kerrottava sukulaisille ja ystäville. Olemme niin onnellisia, että kyllähän tätä olisi mielellään heti hehkuttanut. Nyt kuitenkin voin hehkuttaa ja takaankin, että raskausjuttuja tulee riittämään aina vauvan syntymään asti, olkaa siis valmiina!


Minulla alkoi juuri 16. raskausviikko, joten olen jo ihan hyvällä matkalla kohti raskauden puoliväliä. En malta odottaa sitä, että maha alkaa näkymään selkeästi tämän nykyisen lihoneen olemuksen sijaan, enkä sitä, että saamme rakenneultrassa sukupuolen selville (tällä hetkellä mulla on ihan tyttöfiilis). Odotan myös älyttömästi niitä ensimmäisiä liikkeitä, jotka viime raskaudessa aloin tuntemaan juuri tällä viikolla! Hassua, kuinka innoissaan sitä onkaan ja kuinka jännittyneenä kaikkea odotan, vaikka vasta reilu vuosi sittenhän minä viimeksi olin raskaana. Onneksi sitä osaa nauttia tästä taas uudelleen <3


Kun vauva syntyy, tulee hänelle ja Fiinulle ikäeroa vähän yli 1,5 vuotta. En pitänyt raskautumista mitenkään itsestään selvyytenä ja olemmekin todella onnellisia, että lapsillemme tulisi juuri toivomamme ihanteellinen ikäero. Toivon, että näistä kahdesta kasvaa luja, rakastava sisaruskaksikko!

<3 Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti