HeiBlondi: Vauvasta kasvoi taapero

tiistai 14. tammikuuta 2020

Vauvasta kasvoi taapero
Viime viikonloppu juhlittiin neidin 1-vuotis synttäreitä. Minun vauvasta kasvoi taapero. Tuo päivä herätti minussa suuria ja hyvin ristiriitaisia tunteita. On ihanaa nähdä kun vauva kasvaa, kehittyy, oppii uutta ja muuttuu päivä päivä päivältä isommaksi ja itsenäisemmäksi. Mutta, onhan se haikeaa, napanuora venyy ja paukkuu samaa vauhtia ja minulla ei enää ole vauvaa. Onneksi vielä hetken minulla on kuitenkin hyvin pieni tyttö, joka tarvitsee äitiä vielä paljon. Ja onneksi muutenkin äidille on tarvetta vielä pitkään.Minulla ei siis ole enää vauvaa. Minulla on taapero. 1 vuotias pieni taapero. Olen nyt ollut äiti yhden kokonaisen vuoden ajan. Tuohon vuoteen on mahtunut niin paljon tunteita ja rakkautta, niin paljon kasvua, oppimista ja ihmeteltävää, meille kummallekin. Heittämällä elämäni paras vuosi. <3


Millaisia tunteita vauvavuoden päättyminen on teissä herättänyt? :)<3 Heini

2 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia kuvia ja tuo kakku on ihan super kaunis!!
  Se oensimmäinen vuosi mene jotenkin ihan älyttömän nopeasti. Varmaan siksikin, kun siinä vauva oppii ihan valtavan paljon joka kuukausi. Itselle on ollut myös aina vähän haikea olo yksi vuotis synttäreillä. Sitä muistelee, että oikeastikko siitä on jo vuosi kun sen pikkuisen kirpun kanssa nähtiin ensimmäisen kerran ja nyt sitten jo osataankin yhtä ja toista.

  Onneksi taapero vaiheessakin (niin kuin kaikissa muissakin toki) ne omat ihanat juttunsa. Se on mahtavaa, kun lapsen luonne rupeaa tulemaan enemmän esiin ja hän ymmärtää jo ihan valtavasti!

  Suloista taapero aikaa teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Odotan itsekin innolla, mitä tämä uusi taaperovaihe tuo tullessaan. Tuskin uuden oppiminen ja kehitys ainakaan hidastuu!

   Poista