HeiBlondi: Tervetuloa Uusi Vuosi 2020

tiistai 31. joulukuuta 2019

Tervetuloa Uusi Vuosi 2020

Vuosi vaihtuu - taas! Juurihan minä uuden vuoden vietin sairaalassa osastohoidossa loppuraskauden ongelmien ja liikehälytysten takia. Ja siitäkö muka jo vuosi! Ja nyt jälleen missaan uuden vuoden, kun pitää vahtia pienen unta täällä pauketta kuunnellen. Toivon, että vauva saisi yönsä kuitenkin nukuttua <3


Tänä vuonna on tapahtunut isoja asioita. Tammikuussa saimme esikoisemme. Tämähän on suurin ja rakkain asia kaikista <3 Helmikuussa sain opinnäytetyöni valmiiksi. Maaliskuussa vietimme ihanan pienokaisemme ristiäisiä. Kesäkuussa valmistuin sosionomiksi ja menimme vielä naimisiinkin <3 loppuvuodesta ostimme tontin ja myimme asuntomme, näistä tulette kuulemaan lisää ensi vuonna!

Tänään käytin päivän hyödyksi kun mieskin oli kotona ja tein harjoitustäytekakun, sillä meidän vauvasta tulee ensi viikolla taapero. Onhan sitä uuden vuoden juhlintaa meille tässäkin. Saamme miehen kanssa syödä kakkua ja katsoa vaikka leffaa vielä ennen nukkumaan menoa. Ei passaa valittaa, mutta jospa ensi vuonna näkisin jo raketin :)

Ihanaa, onnellista Uutta Vuotta kaikille <3 tulkoon siitä vielä unohtumattomampi kuin tästä vuodesta!

<3 Heini 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti