HeiBlondi: Nopea ja helppo DIY joulukalenteri

lauantai 30. marraskuuta 2019

Nopea ja helppo DIY joulukalenteri


Joko teillä on joulukalenterit hankittuna? Huomenna se joulun odotus nimittäin alkaa <3
Tässä helppo vinkki DIY joulukalenteriin mattimyöhäsille. Tai ehkäpä joku löytäisi tämän vinkin vaikka ensi vuonna joulukalenteria suunnitellessaan. 

Tänä vuonna joulu tulee meille kyllä aivan varkain, paljon nopeampaa kuin koskaan ennen. Liekö tolla vauvalla jotain tekemistä ajanjuoksun kanssa? Havahduin hiljattain siihen, että haluan vauvallekin joulukalenterin! Olen niin jouluihminen, että kyllä hänelläkin on oltava oma kalenteri. Itse asiassa päätimme tänä vuonna säästää ja jättää aikuisten kalenterit hankkimatta/tekemättä.


Vihaan kaikkia tilpehööri kalentereita ja suklaata en tietenkään vauvalle anna. Haluan, että joulukalenterista tulee jotain hyödyllistä. Jotain sellaista, mitä olisi hankittava joka tapauksessa. Siksi päässäni alkoikin pyöriä Lego Dublo kalenteri, sillä olin aikonut ostaa Fiinulle dubloja joululahjaksi. Tällaista kalenteria ei kuitenkaan tullut vastaan missään, paitsi netistä löysin todella kalliin sellaisen. Miksipä en siis tekisi itse?


Ja niinhän minä tein. Tuossa viime yönä ennen nukkumaan menoa. Löysin dublopaketin puoleen hintaan, joten järin kalliiksi tämä kalenteri ei tullut. Ja toteutuskin oli varsin helppo. Ostin vain 24 paperipussia ja jokaiseen laitoin sisään yhden dublon. Pussin voi askarrella itse myös vaikka lahjapaperista ja numeron voi kirjoittaa tussilla (itse ostin numerotarrat). Kalenterin voi siis toteuttaa juuri sinulle sopivalla budjetilla ja vain oma mielikuvitus on rajana!

10,5 kuisen vauvan on helppo avata pussi itse ja ottaa dublo sieltä ulos. Uskon, että hän tykkää kalenterista kovasti ja jää kaipaamaan sitä, kunhan kaikki 24 pussia on avattu. Tämä kalenteri kävisi kaiken ikäiselle ja sisällön voisi valita saajalle mieluisaksi. 

Harrastatteko te DIY joukalentereita vai valitsetteko sopivat kaupasta? :)


Ihanaa joulukuun alkua kaikille!


<3 Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti