HeiBlondi: Ikioma domain

keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Ikioma domain


”Nythän mulla on aikaa pitää blogia kun oon vauvan kans kotona”.. vai miten se meni. No ei ollut ei, ja pahoittelut siitä niin teille kuin itsellenikin. Olen joutunut oppimaan sen, että vauvatkin ovat yksilöitä ja siinä kun toisen vauva nukkuu neljättä tuntia päiväunia ja äiti ehtii kotiaskareiden lisäksi itsekin nukkua tai jopa katsoa televisiota, niin toisen vauvan (kuten meidän rakkaan) kanssa ei ehdi edes leipää tekemään, kun parinkymmenenminuutin unet ovat jo ohi. Uskallan väittää, että ainakin tässä jälkimmäisessä tapauksessa moni muukin äiti minun lisäksi kokee väsyvänsä välillä aivan kohtuuttoman paljon, eikä aikaa jää blogin kirjoittamiselle. Sillä tässä tilanteessa on täytynyt priorisoida tekemisiä ja päivän suurin kysymykseni on kaikessa surkuhupaisuudessaan ollut; haluanko tänään syödä vai nukkua. Ajankäyttöä on siis tosissaan saanut opetella.

Meidän Vimpula on jo 8kk ikäinen ja ajattelin, että nyt olisi minulle sopiva aika palata tänne blogin pariin. Jospa tämä kolmas kerta toden sanoisi ja hommasta tulisi jo jotain. Kirjoittaminen on minulle henkireikä ja todellakin tällaiselle on nyt tarvetta! 


Mielessäni tänä aikana on kuitenkin kovasti pyörinyt yksi haave, jonka päätin nyt toteuttaa. Hankin nimittäin oman domainin, jonka myötä blogini nimi ja osoite päivittyivät. Blogini löytyykin nyt kätevästi osoitteesta heiblondi.fi. Suurin syy muutokselle oli se, etten alunperin voinut bloggerissa nimetä blogiani näin, sillä joku espanjalainen(?), kaikkea muuta kuin blondi, oli röyhkeästi ottanut jo tuon nimen käyttöön. Voitteko kuvitella? Oman domainin avulla kuitenkin saan nyt blogini nimen muutettua. Minut löytää myös Instagramista samalla nimellä ja hyväksyn uusia seuraajia mielelläni! 


Tämän muutoksen takana voin seistä ylpeänä ja uskon myös kirjoittamisen lähtevän uudella innolla käyntiin.

<3 Heini

7 kommenttia:

 1. Onnea omasta sivustosta ja tsemppiä aloitukseen! :)

  VastaaPoista
 2. Oma tupa, oma lupa! Blogin nimi onkin kauaskantoinen valinta - omamme juontaa purjehdusvuosiimme ja purjeveneeseemme, mutta emme ole halunneet vaihtaa sitä, vaikka blogi onkin jo kauan sitten muuttunut purjehdusblogista matkablogiksi.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea ja hyvää blogimatkaa :)

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 4. Oma domain on huippujuttu! Tsemppiä blogitaipaleelle!

  VastaaPoista