HeiBlondi: All inclusiven parhautta vauvan kanssa

perjantai 20. syyskuuta 2019

All inclusiven parhautta vauvan kanssa


Tällä viikolla on kirjaimellisesti vain löhötty ja lomailtu. Olen huomannut asenteeni reissaamista kohtaan muuttuneen kovasti äitiyden myötä ja ajattelin tässä postauksessa kertoa siitä hieman ja samalla paljastaa mielestäni parhaimmat syyt vauvaperheelle valita all inclusive -loma!


Ennen olen ollut niin hotellissa löhöämistä vastaan. Olen aina mieluiten valinnut puolihoidon tai pelkän aamupalan, ja metsästänyt itse joka ilta uuden ravintolan missä syödä illallista. Olen halunnut nähdä lomallani paljon, ehkä liikaakin, ja yhdessä paikassa en ole halunnut viettää liian montaa päivää. Olisinkin varmaan jo kiertänyt koko saaren ja nähnyt kaikki sen nähtävyydet, jos entinen minä olisi lomalla.


Nyt äidiksi tultuani olen kuitenkin huomannut, että mieluiten löhöän vain uima-altaalla ja nautin all inclusive -hotellin tarjoamista palveluista. En edes ole kaivannut hotellilta pois, vaikka eilen kävimmekin tutustumassa miehen kanssa paikalliseen kylään. Kukapa täältä hotellilta kaipaisi pois, kun tänä on vauvan kanssa maailman helpoin paikka viettää aikaa: kaikki on lähellä, lapsiperheet on huomioitu hyvin, lapsia on paljon, eikä vauvamme aiheuta kenellekään mielipahaa kiukustuessaan. Ruokaa saa buffetista kolmesti päivässä, mutta näidenkin välissä snack - ja drinkkibaarit palvelevat. Vauvalta voi lähteä vaihtamaan vaipan kesken syönnin tai uinnin, sillä huoneemme sijaitsee ihan vieressä. Saamme nauttia koko päivän ulkona lämmöstä, mutta vauvan voi kuitenkin nukuttaa ilmastoituun huoneeseen. Mikä parasta, kaikki on maksettu etukäteen. Tästä lomasta voi siis todellakin nauttia RENTOUTUEN, joka onkin juuri sitä mitä olemme vauva-arkeemme kaivanneet. Täytyykö minun siis edes mainita, miksi valintamme on varmasti lähivuosina uudestaankin kaiken kattava all inclusive -hotelli?! Voin lämmöllä suositella kaikille, joilla on pieniä lapsia.


Eilen vuokrasimme auton, jotta pääsimme käymään Rodoksen kaupungissa. Olihan tuo kiva päästä yhdeksi päiväksi pois hotellilta, mutta tänään sitten onkin ollut ihanaa taas löhötä uima-altailla! Terkkuja täältä lämmöstä sinne viilenevään Suomeen!


<3 Heini


7 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta. Olemme matkustaneet pikkuisen kanssa vain Britteihin siskoaan katsomaan ja pyrkineet ottamaan aina keittiöllä varustetun majoituksen. Siellä majoitusten aamiaiset ovat usein hintaluokkamme paikoissa kehnot ja seurueemme ruokarajoitukset tekevät hommasta haastavamman. Ehkä joku kerta matkaamme jonnekin ihan ajatuksella päästä helpommalla ruokien kanssa ja rentoutua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö on kyllä myös hyvä vaihtoehto. Toki ruoan joutuu silloin tekemään itse, mutta ainakaan sitä ei tarvitse joka päivä etsiä eri ravintoloista :) varmasti tulemme mekin joskus matkustamaan niin, että teemme safkat itse.

   Poista
 2. Me ollaan pikkuisen kanssa matkailtu vain Suomen rajojen sisäpuolella, ehkä vielä jossain vaiheessa suunnataan hieman kauemmaksi :D

  VastaaPoista
 3. All inclusive on kyllä hyvä ratkaisu lapsiperheille - stressitöntä lomailua :)

  VastaaPoista
 4. Me ollaan ihan vaan miehenkin kanssa päädytty usein all inclusive hotelleihin, koska onhan se nyt hirmu helppoa. Ja aina pääsee kuitenkin pois hotellista niin halutessaan :D.

  VastaaPoista