HeiBlondi: Virvon varvon...

sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Virvon varvon...


Tänään pikkutrullit ovat vilisseet virpomassa täällä Oulun seudulla. Jätimme vauvan kanssa virpomiset vielä toistaiseksi väliin, mutta oli ihanaa, että niin moni muu lapsi kuitenkin poikkesi tänne meille virpomaan. Olen vasta hiljattain tajunnut, että eri puolilla Suomea virvotaan eri päivinä. Virvottiinko teillä tänään? 


Otimme ensikertaa tässä kodissa virpojia vastaan, emmekä tienneet kuinka paljon heitä olisi odotettavissa. Heti aamusta alkoi kuitenkin käydä sellainen trullien vilske, että päätimme poiketa lähikauppaan lisää herkkuja ostamaan. Ilma oli ihanan aurinkoinen ja keväinen, joten samalla kokeilimme, kuinka Fiinu viihtyy Tula-kantorepussa ulkoillen. Ja hyvinhän pieni viihtyi, nukkui päikkärit samalla ja äippä sai nautiskella nakkikeitosta auringon lämmittämällä terassilla. Jospa voisimme viikon päästä Etelä-Suomen reissullakin hyödyntää Tulaa!


Myös nämä Izipizin baby -koon aurinkolasit pääsivät testiin. Ovat meidän sirppanalle juuri hyvän kokoiset. Fiinu ei näyttänyt olevan rilleistä moksiskaan, mitä hämmästelin kyllä hieman. Mutta hyvä vain, sillä silmät ovat hänellä hyvin valonarat niin lasien läpi näkee katsella paremmin. Näissä laseissa myös 100% UV-suoja, mitä pidin tärkeänä kriteerinä vauvan aurinkolasien hankinnassa.


Lopetan tähän laadukkaaseen selfieen, koska mikään muu ei kuvaa päivämme fiilistä yhtä hyvin. Tällaisia aurinkoisia kevätpäiviä toivomme lisää, kiitos!

<3 Heini 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti