HeiBlondi: Sneak peek: hääkutsut

tiistai 2. huhtikuuta 2019

Sneak peek: hääkutsut

Kuten osa teistä tietääkin, olen kesällä menossa naimisiin. Blogissa ei ole häähöpinöitä aiemmin näkynyt ja siihen on syy: en ole häitä itsekään pahemmin ehtinyt ajattelemaan. 

Ennen vauvan syntymää viimeistelin kovassa stressissä opinnäytetyötä ja ajattelin ehtiväni paneutua hääsuunnitelmiin sitten vauvan synnyttyä, sillä nukkuvathan vauvat suurimman osan päivästä. En arvannut, että meidän vauva ei nukukaan. No, laskeskelin, että aikaa on kuitenkin 5 kuukautta, ehdin varmasti tehdä kaiken ajallaan. Pian huomasin, että aikaa on enää 4 kuukautta. No ehtiihän sitä vielä, kun nyt vain alkaa järkkäilemään. No, nyt hiljattain havahduin siihen, ettei aikaa ole enää kuin 3 kuukautta. Ja jo alkoi pieni stressinpoikanen hiipiä tännekin. 

Pistinkin heti töpinäksi ja kutsuin kaasot askarteluhommiin. Olisinhan päästänyt itseni paljon helpommalla, kun olisin tilannut jostakin valmiit kutsut niin ei olisi tarvinnut askarrella. Olen kuitenkin niin tarkka siitä, mitä haluan, etten löytänyt sopivia kutsuja mistään valmiina. Itse tekemällä sain kuitenkin juuri täydelliset kutsut meille <3 Ja uskon kyllä säästäneeni myös muutaman euron tekemällä itse. Teimme 60 kutsua ja selvisimme 30-40 euron kuluilla. Ja nyt on kutsut väsättynä, joten jospa ainakin saamme vieraita juhliin. Niihin juhliin, joita en ehkä muuten ehdi suunnittelemaan.

Onhan minulla jo tärkeimmät; mekko ja sormus hankittuna. Eiköhän sitä naimisiin pääse vähemmälläkin, jos en ihan överisti ehdikään järkkäilemään. Luotan kuitenkin, että hyvä tästä tulee. Nyt vain kovaa ajatustyötä ja yksi askel kerrallaan suunnitelmia toteuttamaan. 


Onko muita, jotka ovat päätyneet tekemään kutsut itse? :)


<3 Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti