HeiBlondi: Newborn -kuvaus

perjantai 12. huhtikuuta 2019

Newborn -kuvaus

Fiinu pääsi malliksi newborn-kuvauksiin kuuden päivän ikäisenä. En ollut ajatellut haluavani newborn -kuvia, enkä siksi ollut tutustunut valokuvaajiinkaan sen kummemmin. Kuitenkin valokuvaaja, jonka luo päädyimme, osoittautui erittäin ammattitaitoiseksi ja luovaksi newborn-kuvaajaksi. Olen äärimmäisen onnellinen, että päädyimme tuohon kuvaukseen. Siitä jäi käteen ihania muistoja, sillä päädyimme ostamaan läjäpäin kuvia niin valmiina tulosteina, kuin myös tiedostoina. 


Voin suositella newborn-kuvausta tai vähän vanhemmankin vauvan kuvausta kaikille. Vauva-aika on niin lyhyt, ettei siitä voi jäädä liikaa muistoja! Jokainen vauvasta otettu kuva on arvokas ja kuvia voi räpsiä itsekin. Olen kuitenkin tyytyväinen, että nyt meillä on todella kauniita ammattilaisen ottamia kuvia. Jos kuitenkin kuvailet vauvaa itse, suosittelen ehdottomasti teettämään kuvia, etteivät kaikki kauniit muistot jää puhelimen kuorien sisään. Teetetyt kuvat saa myös kotiin esille haluamallaan tavalla kaikkien ihailtavaksi <3 

Mikäli viet vauvan valokuvaajalle, suosittelen ehdottomasti tutustumaan valokuvaajien portfolioihin etukäteen. Minulla kävi hyvä tuuri, kun kohdalle osui täydellinen valokuvaaja. Kaikki eivät kuitenkaan ole taitavia kaikessa - toinen kuvaa vauvat onnistuneesti ja toinen taas hääparin. Tutustu siis valokuvaajiin niin tiedät millainen kuvaustyyli ja lopputulos miellyttää juuri sinua. Kauniista muistoista kun myös maksaa, haluaa niistä tietenkin itselle täydellisiä. Oletteko koskaan käyttäneet vauvaanne newborn-kuvauksissa? Millainen kokemuksenne on ollut?


<3 Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti