HeiBlondi: Blogin takana

torstai 3. toukokuuta 2018

Blogin takana


Twinkle Twinkle Blonde -blogin takana: Heini

Oon pian 24-vuotias Oulun seudulta oleva naikkonen. Ostettiin syksyllä oma pieni koti, jossa nyt asustellaan yhdessä mun miehen kans - tai kihlattu se vaan on, mutta häitä kyllä suunnitellaan kovasti aina silloin kun rahatilanne näyttää lupaavalta. Sit välillä aina varataan reissu johonki lämpimään ja huomataan, että sinne meni häät :D Noh, nyt ne on siirtynyt vasta vuodella, mutta ehkä ensi vuonna <3

Me eletään aika kiireistäkin elämää tällä hetkellä. Ite oon kohta vuoden työskennellyt lastentarhanopettajana ja suorittanut samalla viimeisiä sosionomiopintoja etänä Lapin AMKissa. Voisin sanoo, et työt on vähä nielaissut mut ja opinnot vähä laahannut, mutta oon luvannu ottaa itteeni niskasta kiinni senkin asian kans nyt kesällä :)

Viikonloppuisin tykätään reissata paljon. On ihanaa päästä pois Oulusta, jotta pääsee kunnolla irti arjesta. Talvella reissaillaan vähä vähempi, enimmäkseen käydään mökillä. Kesät ollaan kovasti tien päällä, sillä oon henkeen ja vereen karavaanari - ollaankin siis teiden tukkona vaunumme kanssa ympäri Suomen, etenki Oulusta eteläänpäin. Nytkin on suuret suunnitelmat jo kesälle, kun vaan saatais vaunu irti lumesta ja auton perään :D Joskus sit lähdetään pitemmälle reissuun, aina kun on aikaa tai rahaa. Yleensäkin vähintään toisesta on puute, joten noita ulkomaanmatkoja on harvemmin. 

Silloin kun sitten ollaan kotona, on meillä yleensä seurana monta pienempää ihmistä täällä. Toimitaan siis tukiperheenä ja nämä lapset käy meillä vähintään yhden viikonlopun kuussa. Ollaan oltu tukiperhe jo puolitoista vuotta ja nautitaan kovasti. Sen lisäksi täällä käy paljon hoitolapsia ja kavereiden lapsia. Ihana saada pieniä vipeltäjiä ja elämän ääniä taloon aina välillä. 

Kaiken tämän välissä tykkään ruoanlaitosta ja leipomisesta ja saatan joskus jakaa tänne mun lempparireseptejä. Soittelen myös kitaraa tai pianoa ja lauleskelen ajankuluksi. Tykkään kauheasti sisustamisesta, vaikka tähän asti sitä hommaa onkin joutunut tekeen suurilta osin pienellä opiskelijabudjetilla. Pikku hiljaa kuitenkin hyvä tulee - yksi hankinta kerrallaan. Jokaisessa pienessä välissä muistan rakastaa vaaleanpunaista ja blingblingiä ja ostaa vaikka muutaman heräteostoksen <3

Täältä blogista saat siis varmasti lukea sisustamisesta, kokkailuista, DIY hommista, reissusuunnitelmista, karavaanailusta, ulkomaanmatkailusta, lapsiviikonlopuista, häiden suunnittelusta ja siis kaikesta mistä mun elämä on tehty! Voit seurata mun blogia blogit.fi ja bloglovin'in kautta, joihin kuvakkeet löytyy tuosta sivupalkista :)


<3 Heini

2 kommenttia:

 1. Tällaisia blogin takana -postauksia on aina kiva lukea! Meillä myös häiden suunnittelu on erittäin ajankohtaista. Myös reissujutut ja lapset ovat lähellä sydäntä, joten yhtäläisyyksiä löytyy :)

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit :) Niinpäs tosiaan meillä näyttää olevan useampia yhtäläisyyksiä. Lisäksi oot ollu au pairina mikä oli mun unelma pitkään ennen ku kuviot vaihtu. Näyt myös opiskelevan mun tulevaisuuden haave ammattiin <3 Jäänpäs seuraileen sua.

   Poista