HeiBlondi: Back to Finland

maanantai 9. huhtikuuta 2018

Back to Finland


Moikka! Nyt kun olen palannut matkaltani, on taas aika palailla blogin pariin ja kertoa ihanasta reissustani <3 Mulla onkin paljon kerrottavaa ja tuun tekemään matkasta monta postausta. Kertokaa ihmeessä, jos teillä on toiveita mistä haluaisitte mun kirjoittavan :) Ajattelin kirjoittaa matkastani kaupunki kerrallaan, sillä asiaa on niin paljon. Aloitan tekemällä postauksen Denveristä, josta koko road trippimme alkoi. Nyt kuitenkin koitan vielä kovasti selvitä jetlagista ja orientoitua takaisin arkeen, joten tässä teille vasta vähän fiilistelykuvia ennen tuota postausta.
Olin reissussa siis reilut kaksi viikkoa. Maileja vuokra-autoomme kertyi 1531, joka on melkein 2500 kilometriä - not bad! Tuolla matkalla ehdimmekin näkemään kevään, kesän, talven, aavikkoa, vuoristoa, kuivaa, vehreää ja kaikkea näiden väliltä. Road tripin ihanuus onkin juuri siinä, että näet myös ne kaupunkien välillä olevat maisemat ja maastot, joita lentäessä et näkisi. Toki jos et viihdy auton kyydissä tai ratin takana, ei road trip ehkä ole sit se paras vaihtoehto nähdä maata :D


On muuten huvittavaa, että lähtiessäni reissuun, nakkasin toppavaatteet jo kaapin perälle ja ajattelin kevään olevan pitkällä palatessani Suomeen. Sen sijaan Ouluun oli tullut entistä enempi lunta lomani aikana ja kotiinpaluu oli melko ankea. Nyt täällä loskan ja lumen keskellä odottelen sitä kesää, ja mikä parempaa kuin palata lomatunnelmiin näiden kuvien kautta.
Ihanaa keväistä viikkoa kaikille,

- Heini <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti