HeiBlondi: Maailman ihanin ruokapöytä

torstai 8. maaliskuuta 2018

Maailman ihanin ruokapöytä

Haluan esitellä teille meidän ruokailutilamme helmen: Askon Stockholm. Tämä ihanuus hankittiin uuteen asuntoomme noin puoli vuotta sitten ja olemme olleet tähän enemmän kuin 100% tyytyväisiä. Tämä pöytä on maailman täydellisin juuri meidän kotiin!


Olin pitkään haaveillut vaihtavani neljän hengen korkeakiiltovalkoisen ruokapöydän kuuden hengen vastaavanlaiseen. En ole ikinä ollut puunsävyn ystävä, enkä olisi voinut kuvitellakaan tammipöytää itselleni. Kuitenkin viime hetkellä ennen pöydän ostoa näin tämän pöydän Askossa, eikä korkeakiiltovalkoinen pöytä käynyt sen jälkeen enää mielessänikään. Rakastuin välittömästi <3

Mikä pöydässä sitten on niin hyvää? Pöytä on todella kaunis ja miellyttää ainakin omaa silmääni. Tammi tuo kivasti lämpöä tänne meidän muuten melko valkoiseen sisustukseen <3 Pöytä on hyvin jämäkkä ja painava, joten ei heilu ja pysyy paikallaan. Se on myös iso, joten tilaa on ruokailla ja istua iltaa pöydän ääressä. Erityisesti rakastan toisella puolella olevaa pitkää penkkiä, joka on hyväksi todettu varsinkin lasten kanssa. Parhain investointi pöytään oli muutama kuukausi sitten hankkimamme lasi, joka lisää pöydän käyttömukavuutta huomattavasti. Enää ei tarvitse pelätä puupinnan kärsimistä käytössä. Lasi tekee pöydästä myös arvokkaan näköisen, vaikka sitä on kuvaan hankala saadakin heijastumisen vuoksi.


Toiselle puolelle hankimme jälkikäteen kolme Askon Combo -tuolia, joiden hinta-laatu -suhteeseen olemme olleet ihan tyytyväisiä. Tuolit ostimme jostain super tarjouksesta halvan hinnan vuoksi hätävaratuoleiksi. Tarkoituksena on kuitenkin löytää tulevaisuudessa hieman erilaiset tuolit näiden tilalle.


Mun pöydältä puuttuu kukat, joita teillä muilla näkyy tänään olevan. Mitenhän tuota miehen muistia virkistäisi? :D Hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naikkosille <3

1 kommentti:

  1. Toi pöytä näyttää kyllä todella hyvältä! :)

    https://mylifeassuski.blogspot.fi/

    VastaaPoista