HeiBlondi: Elämän kimallusta ja highlightia

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Elämän kimallusta ja highlightia

Mulla oli joskus blogi, josta tuli mulle ajan saatossa hyvin tärkeä. Tuota blogia ei ole ollut enää vuosiin, mutta polte takaisin bloggariksi on ollut kova. Rakastan puhumista ja aina ei oo juttukaveria, joten tykkään ihan melkein yhtä paljon myös kirjoittamisesta. Haluan jakaa asioita mun elämästä ja oon kaivannut sitä mahdollisuutta kun blogia ei oo enää ollut. Oon vaan oottanut sitä jotain "the" -juttua, mistä voisin kirjottaa. No, mun elämäs nyt ei vaan oo yhtä ainoaa "the" -juttua, vaan mun elämäs on niitä monta. Nyt sitten haaveilin tästä blogista jo niin paljon, että päätin, ettei mun blogin tarvitse keskittyy vaan matkustamiseen, sisustamiseen, työhön, arkeen tai olemiseen. Mun blogi voi olla niitä kaikkia.

Nyt muistankin, miltä tuntui ekaa blogia aloittaa seitsemän vuotta sitten. Tunne on vähän kuin kirjoittaisi päiväkirjaa nettiin. Tietää, että kaikki pääsee lukemaan mun elämästä ja tää päiväkirja on julkinen, mutta samaan aikaan tietää, ettei täällä kukaan tätä vielä lue. Mun entinen blogi oli mun vaihtariblogi. Kirjoitin sitä Amerikasta ja sain jakaa mun elämäni hienoimman vuoden monien ihanien lukijoiden kanssa. Löytyyköhän täältä enää niitä samoja seuraajia, mitä mulla joskus vuosia sitten oli?

Tää blogi tulee olemaan paljon muuta. Vaikka toki haluan jakaa tänne myös mun reissusuunnitelmia- ja haaveita. Oonkin lähdössä parin viikon päästä Amerikkaan, mutta siitä lisää myöhemmin! Tulen päivittämään myös sisustusjuttuja ja ihan tavallisia arjen ylä- ja alamäkiä. Tää blogi on sitä varten, että saan jakaa mun elämän kimallukset, tuikkeet ja pienet blondit hetket teidän kanssa! Tervetuloa seuraamaan ja myötäelämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti