HeiBlondi: Booking.com kokemukseni

tiistai 13. maaliskuuta 2018

Booking.com kokemukseni

Lupasin tehdä postauksen majoitusvarauksistamme Amerikan reissun ajaksi. Ajattelin kertoa tarkemmin majoituspaikoistamme vasta reissun jälkeen, kun voin arvostella niitä kuvien kera. Nyt kuitenkin kerron kokemukseni majoitusten varaamisesta.

Olen varannut kaikki kahden viikon majoituksemme (yhtä lukuunottamatta) Booking.com -sivustolta. Hinnat ovat olleet kilpailukykyiset ja heidän sivujaan on ollut helppo käyttää. Heillä on myös mobiilisovellus, jota en voi kun kehua. Yksi vaikuttava tekijä siihen, että varasin kaikki majoituksen Bookingin kautta oli juuri tuo sovellus, sillä nyt kaikki varaukseni ovat kätevästi yhdessä paikassa ja näin puhelimessa helposti saatavilla.


Sovelluksen kautta on myös helppo jättää arvosteluja kohteesta, kun reissu on ohi. Ja nämä arvostelut ovat oikeasti todella tärkeitä! Olen huomannut Bookingia käyttäessäni, että suomalaiset ovat kovin huonoja jättämään arvosteluja. Arvostelut ovat kuitenkin ainakin itselleni se suurin tekijä majoitusta varatessani ja jätänkin itse arvostelun aina jokaisesta majoituspaikastani. Joten vaikka hiljaisia suomalaisia ollaankin, eikä mistään ikinä valiteta, niin muistetaan jättää arvosteluja helpottaaksemme toisten valintaa - oli se sitten positiivista tai negatiivista.

Olemme varanneet bookingista vain sellaisia majoituksia, joista ei tarvitse maksaa ennakkoon mitään ja jotka voimme perua ilmaiseksi viimeistään 24h ennen saapumista majoituspaikkaan. Tämä on mielestäni kätevää, sillä ulkomaille rahan maksaminen on mielestäni aina vähän jännää. Tämä toki rajaa vaihtoehtoja jonkin verran pois, mutta jäljelle on silti jäänyt paljon hyviä vaihtoehtoja :)

Bookingissa on myös helppoa esittää erityistoiveita huonetta kohden ja nämä on kohdallani huomioitu aina hyvin. Suosittelen lämpimästi muillekin booking.com sivuston käyttämistä ja mobiilisovelluksen lataamista. 

Käytättekö te Bookingia, tai onko teillä suositella muita hyväksi todettuja majoitusvaraussivustoja? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti